Tri Fysiek

TRAININGS PROGRAMMA

ERIC VAN DER LINDEN

Als een triatleet voor triathlon begeleiding komt ligt de nadruk bij iedereen op het trainingsprogramma. Er bestaat echter geen gouden programma! De sporters die binnen tritrack trainen weten dat de sleutel consistent trainen is. In de tritrack trainnigsprogramma's is dit dan ook de basis waarop we aan de slag gaan..

Trainingsplannen worden enkel gemaakt binnen het tritrack eigen ontwikkeld systeem. Geen Trainingspeaks, Strava, of andere systemen. Binnen de huidige technologische mogelijkheden is het belangrijk om bij de kern te blijven wat belangrijk is. Veel sporters (maar ook trainers) verdrinken in alle data die ze tot hun beschikking hebben en vergeten wat nu écht belangrijke data is. De aanpak van tritrack is daarom anders en uniek. Geen eenheidsworst..think differently!


NAAR TRAININGSPLANNEN

LAKTAAT TESTEN

ERIC VAN DER LINDEN

De inspanningstesten worden persoonlijk afgenomen door Eric van der Linden en kunnen hardlopend of fietsend worden gedaan. Belangrijk om te beseffen is dat een inspanningstest een moment opname weerspiegelt. Het over het jaar in kaart blijven houden door middel van herhaaltesten is een belangrijk trainingsuitgangspunt. Om trainingsstatus en ontwikkelpunten te monitoren.

De laktaat-inspanningstesten zijn los te boeken voor iedereen. Bij start van alle trainingsplannen zit de eerste laktaat-inspanningest altijd (zonder kosten) bij opstart van het trainingsplan in.


BOEKEN TEST