Tri Nutrition

TRIATHLON NUTRITION

ERIC VAN DER LINDEN

Voedingsstrategie tijdens een triathlon is een belangrijke en bepalende factor voor het eindresultaat. Van de sprint tot aan de hele triathlon wat zijn de do's en dont's. Als je alleen al ziet hoeveel triatleten kampen met klachten door voeding of een leegloper ondergaan tijdens een race maakt duidelijk dat er op dit onderdeel veel winst valt te boeken!

Met de introductie van maatwerk sportvoeding is olv Eric van der Linden is de sportvoedgingsmarkt een nieuwe weg ingeslagen. Voeding is niet one-size-fits-all maar is écht maatwerk! Je kunt gewoon niet één en dezelfde pot sportvoeding aan allemaal verschillende personen geven..


NAAR NUTRITIONPLANNEN

Persoonlijk sportvoeding advies

ERIC VAN DER LINDEN

Als je het hele jaar toewerkt naar jouw ultieme doel dat dien je voeding een serieuze plek in je voorbereiding te geven. Het maag- /darmstelsel is goed trainbaar. Zorg dat je op de dag dat het allemaal moet gebeuren niet voor verassingen komt te staan. Vraag een online sportvoedingsadvies op maat aan door Eric van der Linden. En train je voedng..


ONLINE VOEDINGSADVIES

VIDEO HANGOUT

ERIC VAN DER LINDEN

Voor iedereen die graag wilt overleggen met Eric van der Linden over zijn voedingsstratiegie of voeding vraagstukken en zich de reis naar de Trigym in Schagen wilt besparen : Boek een video hangout!

Vooraf aan de video hangout dien je het onderwerp mbt voeding in waarover je wilt overleggen. Tijdens de video hangout bespreken we één op één je vragen of vraagstuk.


BOEK HANGOUT